dilluns, 20 de febrer del 2012

LES NOSTRES MAQUETES




5 comentaris:

  1. Bona tarda a tots i totes!!
    Que tal? Com esteu? Com va aquest segon trimestre? Com ha anat el carnaval? Ja heu jutjat al rei carnestoltes?
    Ui, penso que us estic atabalant amb tantes preguntes...
    Per cert, QUINES MAQUETES MES XULES QUE HEU FET!! Enhorabona, us felicito per la feina ben feta, no sé en directe però en foto semblen totes molt ben fetes i que hi heu dedicat moltes hores.
    De tant en tant m'agrada mirar el blog, per saber que feu, tot i que la Gemma em va informant....
    Sé que us vaig prometre que us vindria a veure però fent el mateix horari que vosaltres em resulta difícil.. No obstant penso molt en tots vosaltres i en els bons moments viscuts el curs anterior.
    Nois i noies de 6è, m'alegra veure fotos de les sortides que feu i de les vostres produccions! I com sempre felicitar a les mestres que tenen sempre el blog actualitzat i amb montatges tant macos com sempre...

    una abraçada per a tots i totes
    JORDI

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies Jordi, si ens van costar una mica les maquetes.Estem tots be i el carnastoltes a anat molt be ens vam disfresar de pastissos,i l'em demanat a el carnastoltes un partit de futbol amb els mestres i fer una festa al pati.
      M'abria agadat que puguesis fer el partit i la festa amb nosaltres
      UN PETO MOLT GRAN
      ANDREA FAUS 6ÈB

      Elimina
  2. ANDREA PRIETO:ens va molt be Jordi es una mica difícil pro estic molt contenta últimament saco molt bones notes. tinc ganes de ver te abeura si un dia de festa pots vindre a veu rens.

    ResponElimina
  3. ESTHER LEON: hola jordi,ens va costar molt fer la maqueta pero al final la vam acabar. Estem be, espero que tu també. El carnestoltes va anar molt bé i les difresses van quedar molt chules, a veure si pots vindre a veurens algun dia.
    Molts petons Jordi

    ResponElimina
  4. Anònim: M' ha agradat molt els treball del meus compalls.

    ResponElimina